J Yggdrasil PL Deci är parad med Njch Njckh Settermosens Baffin

Valparna kom den 1:a maj. Allt gick jättebra och Deci är en fantastisk mamma. 2 tikar och 5 hanar.

 

Deci har flera unghundspremier och blev Årets Unghund 2014 för Svenska Irländska Setterklubben. Hon har bl a 2 st 1 Ukl med HP , 2 Ukl och 3 Ukl. Flera av hennes syskon är jaktprovsmeriterade även i ÖKL. Deci använder vinden på ett otroligt bra sätt och kommer sällan fel på fågeln. Hon har ett stort sök med bra kontakt och reviering. Hon är otroligt mentalt stabil, väldigt snäll och lugn.

 

 

Baffin, som ursprungligen kommer från Danmark men är köpt till Norge och ägs nu av Kristoffer Brobakk i Alta. Baffin blev årets unghund i Danmark. Kristoffer har sedan lyckats premiera honom till Dubbelchampion i Norge. En väldigt stark hund. Väger ca 25 kg. Valpar efter Baffin har visat sig vara mycket framgångsrika och duktiga. 

 Deci var även med i Fjällpokalen där hon placerade sig högt upp på sök. Tyvärr vann ingen hund det året eftersom de inte fick till någon fågelsituation.

Deci har hd B är CLAD fri och fri från Pra rcd4

Baffin har hd A är CLAD fri och  fri från Pra rcd4

 

Mer info kommer.....

Ring 0703775963 vid intresse av valp så berättar jag mer

 

Här kan du skriva en lite längre presentation om dig eller ditt företag till dina besökare som vill veta lite mer ingående om vad du gör.

Några tips på vägen:

  • Tänk på att inte skriva för mycket text på startsidan

  • Använd många bilder i texterna för att lätta upp innehållet. Klicka på "Infoga bild" när du redigerar texten

  • Lägg in och anpassa en bild på logoplatsen och välj en egen bakgrundsbild till hemsidan. Det gör du under "Anpassa"

På den här sidan har vi använt sidfunktionen "Text med en bild" som exempel, men du kan enkelt lägga till fler färdiga sidor med olika användningsområden och design när du är inloggad och redigerar din nya hemsida. Det gör du under "Sidor".

Hoppas att du gillar hemsidan och snabbt kommer igång och upptäcker hur kul det är. Är det något du undrar över så kika gärna i vår förträffliga manual eller maila vår trevliga kundtjänst på info@dinstudio.se så hjälper de dig.

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.